Naim Özkazanç Resim Ve Karikatür Yarışması Ödül Töreni Ve Sergi Açılışı Yapıldı

Ekim 02, 2015

Merhum Naim Özkazanç anısına düzenlenen “Naim Özkazanç Resim Ve Karikatür Yarışması” ödül töreni ve sergi açılışı 26 Eylül Cumartesi günü Dikyamaç köyünde gerçekleştirildi. Dikyamaç köyü yaşam tarzı müzesinde gerçekleştirilen programa Arhavi Kaymakamı Şeref Aydın ve Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu olmak üzere ilçe protokol mensupları, kamu kuruluşlarının daire amirleri, sivil toplum örgütleri temsilcileri, okul müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

 

Programın ev sahipliğini yapan merhum Naim Özkazanç'ın eşi Fatma Özkazanç, Prof.Dr. Maksut Coşkun ve Köy muhtarı İdris Numanoğlu konuklarla tek tek ilgilendiler. Yoğun katılımın sağlandığı sergi açılış programında dereceye giren eserlerin sahipleri olan öğrencilere Özkazanç ailesi tarafından hediyeleri burada verildi. Duygusal anların yaşandığı sergi açılış programında sırasıyla Dikyamaç köyü muhtarı İdris Numanoğlu, Prof.Dr. Maksut Coşkun, İlçe Milli Eğitim Müdür V. Cavit Kerastacı, Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu ve İlçe kaymakamı Şeref Aydın konuşmalarda bulundu.

 

Dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesinin ardından sergi açılışı yapılan programda, müzede yer alan 24 eser tek tek gezildi. Daha sonra müze bahçesinde Merhum Naim Özkazanç anısına Mevlit okutuldu. Yüzlerce kişinin katıldığı programın sonunda yapılan ikramlarla vatandaşlar Özkazanç ailesinin acısına ve taziyelerine ortak oldular.